Novak Djokovic Carlos Alcaraz Tenis ATP Turneul Campionilor Tenis

VIDEO „Djokovic e maestrul!” Alcaraz și „Nole” au făcut un show rarisim la Torino: punctele care le-au tăiat răsuflarea spectatorilor

Novak Djokovic și Carlos Alcaraz au jucat o serie de puncte uimitoare în setul secund al semifinalei Turneului Campionilor de la Torino. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 10:15
Data actualizarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 10:30

Novak Djokovic (36 de ani) a dispus de Carlos Alcaraz (20 de ani), scor 6-3, 6-2, în semifinalele Turneului Campionilor de la Torino, pentru a-și securiza un loc în finala cu Jannik Sinner (22 de ani). 

„Nole” nu doar că a trecut în avantaj la scorul meciurilor directe cu Alcaraz, 3-2, dar a reușit două puncte impresionante, dintre care una, tocmai la minge de meci.

Djokovic și Alcaraz au prestat un tenis stelar, în setul secund al semifinalei de la Torino

Răspunzându-i campionului de la Wimbledon, triplul campion de Grand Slam al sezonului 2023 a jucat extraordinar finalul meciului, admițând, după meci, că „se află foarte aproape de cel mai bun nivel al său.”

Comentând prestația tenismenului sârb din semifinala de la Torino, fostul număr 13 ATP, Greg Rusedski l-a numit „maestru” pe Djokovic, continuând: „Progresează constant, e un fenomen al naturii. Lucrează mai mult decât oricine altcineva. Face tot ce trebuie să facă în ceea ce privește recuperarea și condiționarea fizică și este fenomenal. 

Pentru mine, el nu este doar cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, ci este și cel mai mare atlet de pe planetă în acest moment. 

Suntem cu adevărat norocoși să-l avem pe Novak jucând la acest nivel la această vârstă. El este maestrul. Știe când să pună presiune, când să se apere. El este maestrul,” a punctat Rusedski pentru Amazon Prime, potrivit Tennis365


Ce înseamnă să fii campion? Horia Tecău dezvăluie cum „a pătruns” în mintea lui Roger Federer atunci când l-a bătut

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!