GALERIE FOTO Sorana Cîrstea, „prezentă” la „Marșul pentru normalitate” din București

Imaginea Soranei Cîrstea a fost adoptată de protestatarii implicați în „Marșul pentru normalitate”, organizat sâmbătă, 29 iulie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 14:30
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 14:37

Imaginea Soranei Cîrstea s-a regăsit pe pancartele câtorva protestatari implicați în „Marșul pentru normalitate,” organizat la București ca reacție la Marșul Bucharest Pride

Aceștia au imprimat pe acestea inclusiv mesajul redistribuit de jucătoarea de tenis pe Instagram, prin care cerea revenirea la standarde adoptate odinioară, în ce privește masculinitatea, feminitatea și inocența. 

Sorana Cîrstea, apreciată de protestatarii implicați în „Marșul pentru normalitate” 

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți,” a fost mesajul postat, în engleză, de Sorana, pe Instastory, înainte de Wimbledon.

Cu câteva zile înainte să joace primul său meci în actuala ediție a turneului de mare șlem din Londra, Sorana Cîrstea a publicat un mesaj care a deranjat o mulțime de oameni, atrăgându-și o sumedenie de reacții. Unii au criticat-o, dar alții au fost de acord cu postarea româncei.

Cum a explicat Sorana Cîrstea redistribuirea mesajului care a pus-o în lumina reflectoarelor

Explicându-și mesajul, Sorana Cîrstea a lămurit că intenția sa a fost pozitivă, dar mesajul său ar fi fost interpretat în mod eronat. 

„A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv. Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copiii, ce inocență, și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu.

A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă", a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Eurosport.

foto: Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!