GALERIE FOTO Sorana Cîrstea redevine „prima rachetă” a României. Ana Bogdan a depășit-o pe Irina Begu, în clasamentul WTA

România are în continuare patru jucătoare în top 60 WTA, iar Simona Halep a urcat un loc în ierarhia mondială, deși nu a mai jucat un meci de aproape 11 luni. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 09:30
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 09:41

Ana Bogdan (30 de ani) este performera săptămânii, în clasamentul WTA. Sportiva din România a urcat 10 locuri în ierarhia mondială, după ce a câștigat pentru a doua oară la rând competiția de la Iași. 

Sportiva din Sinaia a atins un nou vârf în istoricul său ierarhic și se află, în momentul de față, la doar șapte poziții în spatele Soranei Cîrstea (33 de ani), care a rămas pe același loc 32.

Sorana Cîrstea și Ana Bogdan ocupă locurile 32, respectiv 39 ale clasamentului WTA

Irina Begu (32 de ani) a căzut zece locuri, până pe poziția cu numărul 41, în timp ce Simona Halep (31 de ani) a urcat de pe locul 55 pe locul 54, în ciuda faptului că nu a mai jucat vreun meci oficial de unsprezece luni fără patru zile.

Jaqueline Cristian (25 de ani) ocupă locul 121 în clasamentul WTA, după o urcare de două poziții și speră să revină în prima sută mondială, în sezonul de hard. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!