Simona Halep Simona Halep suspendata tribunalul de arbitraj sportiv Tenis

GALERIE FOTO Semnalul de alarmă tras de americani, după ce Simona Halep a oficializat apelul la TAS

Simona Halep a ajuns din nou în centrul atenției presei internaționale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 21:25
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 21:21

„Halep cere TAS să îi reducă suspendarea pentru dopaj,” a titrat Marca, în descrierea știrii zilei în tenis, care o anunță pe Simona Halep făcând pasul oficial de a contesta la TAS decizia de suspendare primită pe o perioadă de patru ani. 

De partea opusă a oceanului, americanii de la Tennis.com au atras atenția că, în cel mai probabil caz, Simona Halep va avea nevoie la TAS de anularea ambelor acuzații - dopaj cu Roxadustat și nereguli în pașaportul biologic -, pentru a mai putea spera la o revenire în tenisul mondial, înainte de anul 2026. 

Tennis.com: „Halep ar avea nevoie, cel mai probabil, ca TAS să anuleze ambele acuzații pentru a putea reveni în competiție înainte de 2026.”

„Halep și-a proclamat vehement nevinovăția și a încercat repetat să obțină anularea suspendării sale provizorii, care i-a fost impusă pentru prima dată în toamna anului 2022.

Ea a apărut chiar pe lista de participanți la US Open din 2023, înainte de a fi scoasă înainte de tragerea la sorți.

Simona Halep a contestat la TAS decizia de suspendare din tenis

La vârsta de 32 de ani, Halep a continuat să împărtășească clipuri din antrenamentele și exercițiile ei pe rețelele sociale, inclusiv unul postat pe Instagram luni.

Pedeapsa de patru ani reprezintă o condamnare combinată pentru cele două încălcări ale regulamentelor privind dopajul în tenis, ceea ce înseamnă că Halep ar avea nevoie, cel mai probabil, ca TAS să anuleze ambele acuzații pentru a putea reveni în competiție înainte de 2026,” a scris Tennis.com


Emil Boc: „Sper ca dreptatea să fie de partea Simonei Halep până la capăt.”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!