Tenis

Reactia GENIALA avuta de Darren Cahill dupa anuntul vindecarii Simonei Halep de COVID-19: "Hai sa incepem antrenamentele... cu o pauza!"

Simona Halep si Darren Cahill se gandesc deja la inceputul sezonului 2021. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Noiembrie 2020, 16:01
Data actualizarii: Luni 09 Noiembrie 2020, 16:05

Simona Halep si Darren Cahill au semnat un dialog savuros pe Twitter, ca urmare a anuntului facut de numarul 2 WTA cu privire la vindecarea de COVID-19. 

A fost unul dintre putinele momente in care Simona Halep a fost de acord cu reluarea cat mai grabnica a antrenamentelor, afirmand ca i-a fost dificil sa fie 'blocata' timp de 14 zile.

- Simona Halep: "Sunt 100% vindecata."

- Darren Cahill: "Asadar, putem incepe pregatirea din pre-sezon?"

- Simona Halep: "Pentru prima data in viata mea, sunt super super-fericita sa incep pregatirea. Cele 14 zile de izolare n-au fost usoare."

- Darren Cahill: "Sa incepem cu o pauza..."

- Simona Halep: "Buna idee (rade)."

Darren Cahill si Simona Halep vor avea aproximativ doua luni la dispozitie pentru a pregati stagiunea din Australia, fixata pentru luna ianuarie a anului viitor.

In cazul cel mai fericit, Australian Open nu va fi singura competitie care va fi organizata la Antipozi, iar Simona Halep va putea participa din nou la turneul care se desfasoara in orasul natal al tehnicianului sau, WTA Adelaide. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies