Scenariile bizare ale calificarii in semifinale: Simona Halep se poate califica daca pierde cu Radwanska,dar poate fi OUT cu o victorie

Simona Halep Agnieszka Radwanska Flavia Pennetta Maria Sharapova Turneul Campioanelor Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Octombrie 2015, 17:14
Data actualizarii: Marti 27 Octombrie 2015, 17:34

Simona Halep a pierdut cu Maria Sharapova (DETALII AICI), dar pastreaza sanse la calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor. Vezi AICI toate scenariile posibile.

Lupta pentru calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor ramane una deschisa in Grupa Rosie. Desi a pierdut pana acum si cu Sharapova, si cu Pennetta, chiar si poloneza Radwanska pastreaza o mica sansa la calificare.

In urma rezultatelor de astazi, grupa ramane deschisa oricarui scenariu, insa cele mai mari sanse le au Sharapova si Halep.

Maria Sharapova se poate califica daca ii ia un set Pennettei, in timp ce calculele Simonei arata putin diferit.

Potrivit calculelor facute de WTA, pentru Simona Halep, o victorie cu Radwanska in doua seturi ar insemna intr-o proportie covarsitoare si calificarea. Totusi, situatia s-ar complica pentru romanca daca aceasta va pierde un set cu Radwanska, iar Pennetta ar castiga 2-0 cu Sharapova.

Simona Halep se poate califica si in cazul unei infrangeri cu 1-2 la seturi, insa in acest caz ar depinde in totalitate re rezultatul meciului Sharapova - Pennetta, care ar trebui sa se termine 2-0.

Ultimele meciuri din Grupa Rosie se joaca joi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!