GALERIE FOTO Mouratoglou își exercită influența, înainte de decizia TAS: „Simona e o victimă și trebuie să revină pe teren”

Patrick Mouratoglou Simona Halep Simona Halep TAS tribunalul de arbitraj sportiv Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 03 Noiembrie 2023, 23:22
Data actualizarii: Vineri 03 Noiembrie 2023, 23:22

Patrick Mouratoglou crede cu tărie că Simona Halep nu s-a dopat vreodată. 

Patrick Mouratoglou a apărat-o public pe Simona Halep, într-o intervenție video pe care a semnat-o pe platforma de socializare Instagram. 

Antrenorul româncei o consideră pe dubla campioană de Grand Slam din țara noastră „o victimă” care „trebuie să revină pe teren cât de curând posibil.” 

Patrick Mouratoglou: „Situația Simonei mi-a deschis ochii. Orice sportiv poate să fie contaminat de pe o zi pe alta.”

„Am făcut toate testele posibile pentru a putea stabili că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că acest tribunal independent va recunoaște faptul că nu s-a dopat niciodată.

Este o victimă și trebuie să revină pe teren, să poată concura cât de curând posibil. Situația mi-a deschis ochii cu privire la faptul că orice sportiv poate să fie contaminat de pe o zi pe alta. 

Aparent, asta se întâmplă din ce în ce mai des. Produse care trebuie să fie curate ajung să fie contaminate. Dar e vorba despre cantități extrem de mici. Au zero efect, dar se întâmplă să le ai în sistem ceva ce nu ar trebui să fie acolo și te face pozitiv la un test anti-doping.

„E teribil, pentru că ești complet nevinovat, reputația îți este afectată, chiar dacă nu te-ai dopat vreodată.”

E teribil, pentru că ești complet nevinovat, reputația îți este afectată, lovită de faptul că numele îți este asociat cu dopajul, chiar dacă nu te-ai dopat vreodată. 

Cariera ți se termină pentru o perioadă care se poate întinde pe o perioadă foarte lungă. Întreaga carieră îți poate fi afectată, reputația îți este ciobită din motive nedrepte, pentru că nu ai făcut nimic.

Mi-a deschis ochii. I se poate întâmpla oricui. Trebuie să fii 100% sigur că nu ți se poate întâmpla, în ce privește colaborarea cu companiile care îți livrează suplimentele,” a declarat Patrick Mouratoglou, într-un videoclip publicat pe contul său de Instagram. 


Ce s-ar întâmpla dacă Simona Halep ar reveni mâine în tenis: răspunsul oferit de Horia Tecău

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!