VIDEO EXCLUSIV Motivul pentru care apropiații Gabrielei Ruse s-au supărat, înainte de finala Transylvania Open 2023

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Octombrie 2023, 20:10
Data actualizarii: Luni 23 Octombrie 2023, 20:09

Apropiații Gabrielei Ruse au avut un motiv de nemulțumire, înaintea finalei Transylvania Open 2023. 

Gabriela Ruse (25 de ani) a dezvăluit, într-un interviu acordat PRO TV și Pro Arena, că mai mulți membri din familia sa au fost supărați de inabilitatea de a mai găsi bilete la finala Transylvania Open 2023.

Pentru a treia oară într-un ultim act de turneu WTA, Gabriela Ruse a fost urmărită pe viu de părinții săi, care au absentat, în restul turneului, însă nu doar aceștia și-ar fi dorit să o vadă la lucru, în acest moment special al carierei sale. „M-am bucurat tare mult că au venit și părinții mei, dar și unchiul meu. Ei mi-au fost alături toată cariera mea, și la bine, și la rău. Ei au crezut cu adevărat în mine, încă de când m-am apucat de tenis, la patru ani și jumătate,” a spus Ruse, în emisiunea Tenis Club.

Gabriela Ruse: „Mulți s-au supărat, pentru că nu au mai găsit bilete la finală.”

Întrebată cine o așteaptă acasă, după turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, Gabriela Ruse a răspuns: „Mă așteaptă cățeii mei, dar și familia.

Mulți dintre ei s-au supărat, pentru că nu au mai găsit bilete să vină să mă susțină azi, dar știu că au făcut-o de acasă, din fața televizoarelor, și le mulțumesc pentru asta,” a adăugat Gabriela Ruse pentru Pro Arena. 

Ruse, despre Transylvania Open 2023: „A fost un fel de meci de Fed Cup, timp de o săptămână întreagă. Nu am trăit până acum așa ceva.”

„Vreau să mă relaxez în momentul ăsta, pentru că sunt atât de obosită și nu există un loc în corpul meu unde să nu simt durere. A fost o săptămână încărcată, plină de emoții. Nu am trăit până acum așa ceva, în fiecare zi. A fost un fel de meci de Fed Cup, timp de o săptămână întreagă,” a declarat Gabriela Ruse, în exclusivitate pentru Pro Arena. 

Gabriela Ruse a fost învinsă de Tamara Korpatsch, scor 6-3, 6-4, în finala Transylvania Open 2023. 


Vicecampioana Transylvania Open, Gabriela Ruse, în exclusivitate la Pro Arena

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!