Încă o lovitură primită de Simona Halep. Un sponsor major a renunțat să se asocieze cu ea

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 10 Iunie 2023, 17:10
Data actualizarii: Sambata 10 Iunie 2023, 17:08

Simona Halep a mai primit o veste nefericită. 

Suspendată din circuitele WTA și ITF din 7 octombrie 2022, Simona Halep (31 de ani, 35 WTA) își continuă cea mai întunecată perioadă a vieții sale cu o nouă veste nefericită.

Dubla campioană de Grand Slam din România a fost lăsată pe dinafară de unul dintre sponsorii majori pe care îi avea, producătorul german de automobile, BMW. 

Simona Halep nu mai este sponsorizată de BMW

„Mulțumim, Simona Halep, pentru momentele frumoase în care am făcut echipă! Ne place să o numim echipă și nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că ești o persoană minunată atât în teren, cât și în afara acestuia.

Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrățișăm cu drag și așteptăm cu nerăbdare viitorul și posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună.

Suntem încântați să te susținem în continuare, să te aplaudăm și să îți fim alături, în toate provocările și competițiile viitoare,” se arată scris în comunicatul oficial redactat de compania din Germania, notează Gazeta Sporturilor

Nike, Wilson, Hublot, Rexona, Dedeman și Banca Transilvania rămân printre sponsorii principali pe care Simona Halep încă se poate baza. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!