GAFA ANULUI in tenisul mondial! A ratat Wimbledonul pentru ca nu si-a verificat e-mailul: "Spune-mi ca nu e adevarat!"

wimbledon 2018 gafa gafa tenis wimbledon Turneul de la Wimbledon Turneul de la Wimbledon 2018 wimbledon 2018 tenis Tenis GAFA ANULUI in tenisul mondial! A ratat Wimbledonul pentru ca nu si-a verificat e-mailul: "Spune-mi ca nu e adevarat!"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iulie 2018, 18:45
Data actualizarii: Joi 12 Iulie 2018, 18:53

Un tenismen este autorul unei gafe colosale in tenisul mondial! 

Un tenismen din primii 150 de jucatori ai lumii a ajuns sa joace la un turneu Challenger in loc sa mearga la Wimbledon.

Americanii de la New York Times au relatat povestea incredibila a lui Tim Smyczek, care a ratat prezenta la Wimbledon 2018 deoarece, culmea, nu si-a verificat email-ul. Aflat pe locul 113 ATP, Smyczek era eligibil pentru a evolua in calificarile de la Wimbledon. Numai ca americanul a uitat sa-si verifice emailul si a ratat mesajul in care era informat ca trebuie sa completeze un formular pentru a se inscrie la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

"Sunt sigur ca este pentru prima data cand mi se intampla. Este o lectie dura din care am de invatat", a spus Smyczek. 

El a aflat vestea absentei de la antrenorul sau, Dustin Taylor. Cand acesta l-a informat ca nu va putea evolua la Wimbledon deoarece nu este trecut pe lista, Smyczek a avut un soc: "Spune-mi ca nu e adevarat!".

In aceste conditii, Smyczek a ajuns sa joace la turneul american de la Winnetka, unde primeste 780 de dolari pentru prezenta pe tabloul principal. In schimb, daca si-ar fi verificat emailul, Smyczek ar fi avut asigurat un cec in valoare de 6.500 de dolari doar pentru primul tur al calificarilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!