GAFA ANULUI in tenisul mondial! A ratat Wimbledonul pentru ca nu si-a verificat e-mailul: "Spune-mi ca nu e adevarat!"
Joi 12 Iulie 2018, 18:45

GAFA ANULUI in tenisul mondial! A ratat Wimbledonul pentru ca nu si-a verificat e-mailul: "Spune-mi ca nu e adevarat!"

Un tenismen este autorul unei gafe colosale in tenisul mondial! 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Un tenismen din primii 150 de jucatori ai lumii a ajuns sa joace la un turneu Challenger in loc sa mearga la Wimbledon.

Americanii de la New York Times au relatat povestea incredibila a lui Tim Smyczek, care a ratat prezenta la Wimbledon 2018 deoarece, culmea, nu si-a verificat email-ul. Aflat pe locul 113 ATP, Smyczek era eligibil pentru a evolua in calificarile de la Wimbledon. Numai ca americanul a uitat sa-si verifice emailul si a ratat mesajul in care era informat ca trebuie sa completeze un formular pentru a se inscrie la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

"Sunt sigur ca este pentru prima data cand mi se intampla. Este o lectie dura din care am de invatat", a spus Smyczek. 

El a aflat vestea absentei de la antrenorul sau, Dustin Taylor. Cand acesta l-a informat ca nu va putea evolua la Wimbledon deoarece nu este trecut pe lista, Smyczek a avut un soc: "Spune-mi ca nu e adevarat!".

In aceste conditii, Smyczek a ajuns sa joace la turneul american de la Winnetka, unde primeste 780 de dolari pentru prezenta pe tabloul principal. In schimb, daca si-ar fi verificat emailul, Smyczek ar fi avut asigurat un cec in valoare de 6.500 de dolari doar pentru primul tur al calificarilor.O masă uriașă de aer arctic va lovi de 2 ori România, începând de sâmbătă. Temperaturile scad drastic și ar putea ninge