Gabriela Ruse Camila Giorgi Tenis WTA Romania WTA Chicago Tenis

Gabriela Ruse a eliminat-o pe Camila Giorgi (37 WTA) în primul tur la WTA Chicago 2: revenire incredibilă în primul set

Gabriela Ruse a făcut surpriza în turneul WTA Chicago 2 și a învins-o în primul tur pe Camila Giorgi din Italia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 21:09
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 21:17

Gabriela Ruse a reușit surpriza în primul tur al competiției WTA 500 de la Chicago 2 și a eliminat ocupanta locului 37 mondial, Camila Giorgi, scor 6-4, 6-2. Sportiva din România în vârstă de 23 de ani, număr 98 WTA s-a impus după 95 de minute de joc și a confirmat că spiritul său de luptă e o priveliște specială în circuitul WTA. 

Ruse a câștigat primul set după un game psihologic câștigat la scorul de 3-4, în care a salvat două mingi de break și a supraviețuit celor trei egalități până ce a făcut game-ul pentru a egala la patru. Mini-succesul a fost continuat cu un break și un alt hold, cu care a trecut în avantaj la seturi. 

  • Gabriela Ruse a eliminat-o pe Camila Giorgi (37 WTA) în primul tur la WTA Chicago 2: revenire incredibilă în primul set

Gabriela Ruse câștigă $4,000 pentru victoria obținută la Chicago


Românca a început setul secund cu două break-uri în primele trei game-uri, distanțându-se rapid înspre victoria în două seturi, pentru care va încasa un cec în valoare de $4,000.

A fost o partidă deosebit de nereușită pentru Camila Giorgi la serviciu, sportiva italiană comițând nu mai puțin de 12 duble greșeli. 

În turul 2, Gabriela Ruse o va înfrunta pe Katerina Kozlova (140 WTA). 

Modifică setările cookies