Tenis

"E ca o inchisoare cu wi-fi! Oamenii astia nu au nicio treaba cu tenisul!" | Numarul 13 ATP, enervat puternic de masurile impuse de catre statul australian

Roberto Bautista Agut a criticat modul in care statul australian ii carantineaza pe jucatori inaintea turneelor programate in februarie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 11:51
Data actualizarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 11:55

Numarul 13 ATP, spaniolul Roberto Bautista Agut se arata profund nemultumit de conditiile aspre in care jucatorii sunt carantinati la Melbourne.

Tenismenul iberic s-a plans de lipsa de intelegere pe care reprezentantii statului australian o arata fata de munca pe care sportivii trebuie sa o faca pentru a se pregati corect inaintea unui turneu de mare slem. 

"E ca o inchisoare, dar cu wi-fi. Acesti oameni nu au nicio treaba cu tenisul, cu terenurile de antrenament, cu nimic. E un dezastru total, controlul este exercitat nu de Federatia Australiana de Tenis, ci de guvern. M-am antrenat in camera, dar nu e acelasi lucru; nu imi pot imagina doua saptamani petrecute asa. E foarte, foarte dificil, trebuie sa muncim mult mental in aceste zile si sa fim rabdatori," a declarat Roberto Bautista Agut pentru Sport5. 

Editia 2021 a Openului Australian va debuta in data de 8 februarie, iar majoritatea jucatorilor vor iesi din carantina in ultimele zile ale acestei luni. De la inceputul pandemiei de coronavirus, in Spania si-au pierdut vietile 53,769 de persoane din cauza raspandirii virusului Sars-CoV-2, in vreme ce in Australia 909 oameni au decedat din cauza efectelor nocive ale acestui virus.

Modifică setările cookies