GALERIE FOTO Dispariția suspectă a Camilei Giorgi: o nouă acuzație incredibilă primită de jucătoarea italiană retrasă peste noapte din tenis

Camila Giorgi Tenis Italia Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 12:29
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 12:21

Camila Giorgi nu are parte de o retragere demnă din lumea tenisului, în urma acuzațiilor primite. 

Camila Giorgi s-a retras din tenisul profesionist la vârsta de 32 de ani și jumătate, dar dispariția sa bruscă din cercul public a ridicat multe semne de întrebare.

S-a vorbit despre problemele pe care Camila Giorgi le-ar fi avut cu fiscul italian, în urma nedeclarării unor premii primite din partea WTA, dar o ultimă acuzație vine din partea proprietarului locuinței în care italianca obișnuia să stea, în Calenzano, regiunea Toscana.

Camila Giorgi, milionara acuzată că ar fi furat mobilă din casa unde a locuit în Toscana

Proprietarul anunță că Giorgi, jucătoare care a obținut doar din rezultatele sportive peste 6 milioane de dolari americani, nu și-ar fi plătit chiria în ultimele șase luni; ba mai mult, acesta o acuză că ar fi luat mobilă din casă, la plecare.

„Au făcut ca jumătate din mobila noastră să dispară. Covoare persane, mobilă frumoasă, o masă antică. Vorbim despre daune care ajung la valoarea de 50-100 de mii de euro,” spune proprietarul locuinței într-un interviu acordat La Repubblica. 

Camila Giorgi are în palmares patru titluri cucerite în circuitul WTA, dintre care cel mai important rămâne cel adjudecat în competiția de o mie de puncte din Canada, în 2021. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!