Așteptarea a luat sfârșit pentru Novak Djokovic! Marele anunț în privința US Open 2023

Novak Djokovic Covid Djokovic vaccin US Open 2023 Tenis Novak Djokovic
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 02 Mai 2023, 09:22
Data actualizarii: Marti 02 Mai 2023, 09:32

Ediția din acest an a Openului de la Flushing Meadows se va juca în perioada 28 august - 10 septembrie.

Novak Djokovic, numărul unu mondial, va putea participa la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, după ce guvernul Statelor Unite a anunţat luni că renunţă începând din 11 mai la cerinţa de vaccinare împotriva Covid-19 impusă călătorilor internaţionali.

Djokovic, unul dintre sportivii de top care au refuzat să se vaccineze împotriva coronavirusului, a ratat US Open în 2022 din acest motiv.

  • Novak Djokovic

Jucătorul sârb nu a putut intra anul acesta în Statele Unite, după ce a solicitat fără succes o autorizaţie specială din partea autorităţilor americane pentru a putea juca în luna martie la turneele ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California) şi Miami (Florida).

VIDEO Victor Hănescu despre Djokovic, la Poveștile Sport.ro

Djokovic a ratat anul trecut şi Openul Australiei, după ce a fost deportat din această ţară ca urmare a statutului său legat de vaccinare, sârbul declarând că preferă să rateze turnee de Mare Şlem decât să se vaccineze anti-Covid.

În vârstă de 35 de ani, Novak Djokovic a câştigat trei dintre cele 22 de titluri de Grand Slam din palmaresul său în Statele Unite. Ediţia din acest an a US Open va avea loc anul acesta în perioada 28 august - 10 septembrie, la New York.

VIDEO Loredana Dinu despre Novak Djokovic, la Poveștile Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!