VIDEO Aproape imposibil! Finalist la Roland Garros în 2022 și 2023, Casper Ruud a reușit lovitura turneului în ediția 2024

Casper Ruud Roland Garros 2024 Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 12:00
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 12:04

Casper Ruud, autorul celei mai spectaculoase lovituri văzute până acum la Roland Garros 2024. 

Casper Ruud (7 ATP) a ajuns la trei victorii distanță de a treia finală consecutivă la Roland Garros.

Tenismenul norvegian a reușit, în turul trei, o lovitură care candidează cu ușurință la statutul de „lovitura turneului Roland Garros 2024.”

Casper Ruud, „magician” pe zgura de la Roland Garros

În meciul cu Tomas Martin Etcheverry (29 ATP), pe care Casper Ruud (7 ATP) l-a câștigat în patru seturi, scor 6-4, 1-6, 6-2, 6-2, tenismenul scandinav a încheiat cu un tweener passing shot un punct de peste douăzeci de lovituri.

Publicul parizian a explodat într-o bucurie rar văzută pe arenele de tenis, care a semănat cu bucuria după un gol înscris în minutele de prelungiri ale unui meci de fotbal.

Passing shot tweener, în stil Federer

Spectatori neutri, francezii au savurat la maximum passing shot-ul improbabil, reușit de Ruud, care a avut o doză de șansă mai devreme, în același punct, deoarece două dintre loviturile sale au lovit banda fileului, dar au aterizat corect, în terenul advers. 

Reușita l-a împins pe Ruud înspre victorie, iar în faza optimilor, norvegianul va primi replica americanului Taylor Fritz. Fără statut de campion de Grand Slam, Casper Ruud a pierdut trei finale de turneu major până acum: la US Open, în 2022 și la Roland Garros, în 2022 și în 2023. 


Andrei Pavel, campionul fără viză de la Roland Garros. Cum a ajuns să câștige la Paris fără drept de intrare în Franța

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!