Victor Becali, detalii despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund: ”Se pot întâmpla multe!”

Dennis Man Borussia Dortmund Parma Stranieri Dennis Man / foto: Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 16:21
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 16:21

Dennis Man (25 de ani) a avut un sezon foarte bun la Parma, iar în ultimul timp s-a vehiculat că Borussia Dortmund este interesată de internaționalul român.

Victor Becali susține că Borussia Dortmund nu a făcut încă o ofertă oficială pentru Dennis Man, însă a recunoscut că gruparea din Bundesliga este interesată de fotbalistul român.

Victor Becali: ”Eu cred că Dortmund este interesată de Man!”

Totodată, Victor Becali susține că prestațiile pe care Dennis Man le va avea la EURO 2024 se pot dovedi decisive pentru viitorul fotbalistului.

De altfel, agentul a adăugat că cele două cluburi nu au discutat încă despre suma de transfer al lui Dennis Man.

Că Dortmund e interesată, eu cred că e interesată. Man e un jucător care e în atenția multor cluburi, dar că ar da 12, că ar da 14, chestia asta mi se pare neprofesionistă. Avem și noi povestea noastră cu Rahmani, că Benfica dă 8 milioane. Dar n-a întrebat și Benfica asta: “Cât vreți pe el?”? Orice echipă care e interesată de un jucător întreabă cât ar putea să coste. Nu vine și zice că dă 8, că poate ceri 7.

Oamenii au fost la Parma, au văzut meciuri, nimeni în momentul de față nu face o ofertă. Legal nici nu se poate. Că multe echipe se duc și îl văd, pentru că este un jucător într-un moment foarte bun, sigur. Sunt speculații de presă, discuții, nici nu se poate face o ofertă oficială. Se poate specula, dar nu poate să știe nici Marcel Răducanu, nici jurnalistul care a scris.

Urmează EURO, se pot întâmpla multe. Dar că există interes și că e un jucător interesant pentru multe echipe e un lucru cert. Important e că el este într-un moment bun și lumea se uită la el. Și eu zic că Parma promovează anul ăsta și atunci sigur că lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel”, a spus Victor Becali, conform sptfm.ro.

  • 13 goluri și 6 pase decisive a reușit Dennis Man în acest sezon la Parma.

  • 6.5 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man.

Dennis Man ar fi ajuns la un acord cu Parma

Chiar dacă se vorbește despre un transfer al lui Dennis Man în Bundesliga, presa din Italia a anunțat că fotbalistul ar fi ajuns la un acord cu Parma pentru prelungirea contractului.

"Parma merge înainte cu directorul sportiv Mauro Pederzoli. Sunt gata și noile contracte cu Benek și Man", a titrat Parma Today, sâmbătă dimineață.

"Se pare că Parma alege continuitatea. Sunt în derulare discuții pentru reînnoirile contractelor membrilor din zona tehnică a clubului, iar în curând vor fi anunțate oficial și prelungirile înțelegerilor cu Adrian Benedyczak și Dennis Man", au mai scris italienii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!