roberto strechie Dinamo pippo inzaghi Serie D Venezia Stranieri

Unde joacă acum mijlocașul antrenat de Inzaghi și dat afară de Dinamo fără să fi evoluat vreun meci în ”Ștefan cel Mare”

Gruparea ”câinilor roșii” l-a transferat de la Venezia, formație pentru care fotbalistul apucase să bifeze câteva prezențe sub comanda lui Pippo Inzaghi.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Februarie 2022, 13:31
Data actualizarii: Vineri 04 Februarie 2022, 14:10

Roberto Strechie (21 de ani), mijlocaș central italian de origine română care a fost legitimat la Dinamo fără să joace vreun meci oficial, evoluează în prezent la o echipă din Serie D, liga a patra italiană, FC Spinea.

Strechie a semnat în august 2019 un contract cu Dinamo, care l-a transferat definitiv de la Venezia, pentru care fotbalistul apucase să evolueze în câteva partide sub conducerea lui Pippo Inzaghi.

După plecarea din Liga 1, a jucat titular la o echipă din Elveția

Clubul din ”Ștefan cel Mare” nu l-a folosit însă deloc și i-a reziliat înțelegerea în ianuarie 2020, iar mijlocașul a evoluat ulterior la Novara (Serie C) și Chiasso, în liga a doua din Elveția. 

Deși a fost titular incontestabil la Chiasso în sezonul trecut, din toamnă Strechie s-a transferat la o grupare modestă din Serie D, FC Spinea, care în prezent este abia pe locul 16 din cele 18 echipe din grupă.

Modifică setările cookies