Unde joacă acum mijlocașul antrenat de Inzaghi și dat afară de Dinamo fără să fi evoluat vreun meci în ”Ștefan cel Mare”

roberto strechie Dinamo pippo inzaghi Serie D Venezia Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Februarie 2022, 13:31
Data actualizarii: Vineri 04 Februarie 2022, 14:10

Gruparea ”câinilor roșii” l-a transferat de la Venezia, formație pentru care fotbalistul apucase să bifeze câteva prezențe sub comanda lui Pippo Inzaghi.

Roberto Strechie (21 de ani), mijlocaș central italian de origine română care a fost legitimat la Dinamo fără să joace vreun meci oficial, evoluează în prezent la o echipă din Serie D, liga a patra italiană, FC Spinea.

Strechie a semnat în august 2019 un contract cu Dinamo, care l-a transferat definitiv de la Venezia, pentru care fotbalistul apucase să evolueze în câteva partide sub conducerea lui Pippo Inzaghi.

După plecarea din Liga 1, a jucat titular la o echipă din Elveția

Clubul din ”Ștefan cel Mare” nu l-a folosit însă deloc și i-a reziliat înțelegerea în ianuarie 2020, iar mijlocașul a evoluat ulterior la Novara (Serie C) și Chiasso, în liga a doua din Elveția. 

Deși a fost titular incontestabil la Chiasso în sezonul trecut, din toamnă Strechie s-a transferat la o grupare modestă din Serie D, FC Spinea, care în prezent este abia pe locul 16 din cele 18 echipe din grupă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!