Stanciu a ratat transferul la Galatasaray! De ce nu a mai ajuns la echipa lui Fatih Terim

Stanciu a ratat transferul la Galatasaray! De ce nu a mai ajuns la echipa lui Fatih Terim

Nicolae Stanciu a fost dorit insistent de Galatasaray, însă transferul a picat.

Jaroslav Tvridik, directorul general al Slaviei a explicat cum au decurs negocierile între cele trei parți. Conform acestuia, cluburile nu au ajuns la un acord în privința sumei de transfer, astfel că Stanciu va rămâne în Cehia.

Publicația Idnes.cz a publicat recent un interviu cu Jaroslav Tvridik, în care se explică de ce a picat transferul: "La întâlnirea din această săptămână a bordului director am căzut de acord că Nico rămâne la Slavia. Regret modul în care s-au desfășurat lucrurile în ultimele săptămâni. Nu-mi place să fac asta, dar trebuie să îi critic pe agențîi jucătorului.

Dacă nu ne-ar fi spus că transferul se poate face pentru 8 milioane de euro, noi nici măcar nu am fi început discuțiile cu cei interesați de Nicolae Stanciu. Prima ofertă a fost de 4 milioane de euro, ceea ce a fost un șoc și o dezamăgire pentru noi. 

Nico e coloana vertebrală a echipei, e foarte important pentru proiectul nostru. E cel mai bun jucător din Cehia pe poziția lui. Cred că vom ajunge la un consens pentru viitorul său", a declarat Jaroslav Tvrdik, potrivit Idnes.cz.

Stanciu a ajuns la Slavia în 2019, de la Al Ahli, în schimbul a patru milioane de euro. Acesta a cucerit două campionate cu Slavia și a jucat în Champions League, întâlnind echipe precum Barcelona, Dortmund și Inter.

  • Stanciu a ratat transferul la Galatasaray! De ce nu a mai ajuns la echipa lui Fatih Terim
VIDEO PROTVPLUS.RO

Gheorghiță: Din septembrie ar putea începe vaccinarea anti-COVID cu a treia doză
BRAT
Modifică setările cookies