NEWS ALERT ”Românul va semna în Serie A un contract până în 2027”! Anunțul italienilor despre tricolor

Alexandru Borbei Lecce primavera Rares Burnete Serie A Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 11:25
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 11:30

Campionatul Italiei este plin de fotbaliști români, chiar dacă aceștia nu evoluează constant.

”Lecce se apropie de reînnoirea contractului pentru promițătorul portar român Borbei”, titrează Tuttomercatoweb, care detaliază situația internaționalului de tineret:

”Alexandru Gabriel Borbei, portarul echipei Primavera a lui Lecce, unde a bifat 72 de meciuri în Primavera 1 și 17 în Primavera 2-B, este pe cale să semneze prelungirea. 

Potrivit redacției Tuttomercatoweb.com, românul născut în 2003 este foarte aproape să prelungească înțelegerea cu gruparea salentină până în 2027.

Tânărul portar, care are experiență în prima echipă și la Politehnica Timișoara, unde a jucat opt meciuri înainte de a se transfera în Italia, încă așteaptă debutul în Serie A la echipa lui Gotti, dar prelungirea este un semn palpabil pentru cât de mult crede clubul în potențialul său”.

În acest sezon din Serie A, Borbei (20 de ani) a fost de 11 ori rezervă la prima echipă.

Alexandru Borbei da, Rareș Burnete ba

Atacantul Rareș Burnete, coechipierul lui Borbei, a refuzat în schimb, cel puțin pentru moment, prelungirea cu Lecce.

”Reînnoirea contractului lui Rareș Burnete, atacantul născut în 2004 care a marcat zece goluri în acest an în campionatul Primavera 1, s-a complicat la Lecce. 

Potrivit redacției noastre, jucătorul a refuzat ultima ofertă venită din partea giallorossilor. Alte contacte și evoluții vor avea loc în următoarele săptămâni, dar în acest moment nu există niciun acord.

Burnete a jucat în total 28 de meciuri în acest an și a debutat în Serie A în primul meci de campionat împotriva lui Lazio. 

Internațional Under 19 al României (n.r. - și Under 21), el este în prezent legat de Lecce printr-un contract valabil până la 30 iunie 2025”, a explicat recent Tuttomercatoweb.

Debut cu assist pentru Rareș Burnete în Serie A

După ce a câștigat campionatul Primavera cu echipa U19 a lui Lecce, Rareș Burnete a debutat în august anul trecut pentru prima echipă a clubului său în Serie A, într-un meci cu Lazio, una dintre echipele cu pretenții din campionatul Italiei.

Burnete a fost trimis în teren în minutul 83, la scorul de 1-0 pentru Lazio, iar până la final Lecce a întors rezultatul și a câștigat cu 2-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!