Csaba Laszlo Heart of Midlothian Scotia Stranieri

Roman de origine maghiara, propus la nationala Scotiei!

Declarat anul trecut cel mai bun antrenor din Scotia, Csaba Laszlo de la Heart of Midlothian spune ca inca nu a fost contactat de federatia scotiana.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Noiembrie 2009, 09:31
Data actualizarii: Vineri 20 Noiembrie 2009, 10:36

"Jurnalistii scotieni m-au anuntat si m-au intervievat pe aceasta tema. Multa lume ma doreste la nationala Scotiei, dar nu depinde nici de acesti oameni care ma sustin, nici de mine. Depinde de ce vor sa faca cei din federatie.

Pentru mine e o onoare imensa si simplul fapt ca cineva s-a gandit sa ma treaca pe aceasta lista. Cei de la federatie trebuie insa sa ia o decizie. Apoi, si clubul la care lucrez acum, Heart of Midlothian, trebuie sa-si dea consimtamantul. Daca numele tau e acolo, inseamna mult. Inseamna ca oamenii isi amintesc de faptul ca ai facut ceva bun.

Echipa nu a avut un traseu reusit in preliminariile pentru Cupa Mondiala. Sunt multi ani de cand Scotia nu a mai fost prezenta la un turneu final. Cred ca ultima oara a fost in 1998, in Franta. Suporterii echipei nationale au devenit nerabdatori. Vor sa vada echipa la un turneu final.

Prima reprezentativa a Scotiei are valoare pentru a juca la un Campionat European sau Mondial. Fotbalul scotian nu e asa rau. Exista doua echipe mari, Celtic si Rangers, foarte multi jucatori evolueaza in Anglia si, in plus, are cativa tineri de reala perspectiva. Poti face o echipa buna." a declarat Csaba Laszlo in Evenimentul Zilei.

Modifică setările cookies