Parma Serie B valentin mihaila Stranieri

Reacția oficialilor Parmei după înfrângerile din ultimele meciuri. Ce a spus directorul sportiv despre Mihăilă 

Parma nu are cel mai bun start de sezon în Serie B. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 09:36
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 09:37

„Cruciații” se află în a doua parte a clasamentului, cu doar 7 puncte obținute în primele cinci etape. Parma are două înfrângeri consecutive în ultimele meciuri, însă situația echipei nu îi îngrijorează conducătorii clubului. 

Directorul sportiv, Javier Ribalta, a vorbit despre parcursul Parmei în Serie B, dar și despre situația lotului, punctând că există jucători importanți care au revenit după accidentări și nu sunt încă în cea mai bună formă. Este și cazul lui Valentin Mihăilă, cel care a jucat patru meciuri pentru Parma în noul sezon și a reușit să înscrie de două ori. 

  • Valentin Mihaila

În ultimul meci, fostul jucător al Universității Craiova a fost titular, însă nu a reușit să înscrie, dar oficialul clubului a explicat faptul că fotbalistul nu se află încă la cel mai bun nivel al său și a cerut răbdare. 

„E normal să ai dificultăți!”

„Când începi pe un anumit drum, întotdeauna ai nevoie de timp, e mai dificil să construiești ceva decât să distrugi. Durează ceva timp să construiești un drum atât de lung, așa cum ne dorim noi și e normal să ai dificultăți la început. 

Mulți jucători nu sunt încă în cea mai bună formă, printre cei care au avut probleme fizice, nu avem încă lotul complet: Osorio, Mihăilă și Inglese nu sunt în vârf de formă. E normal să dureze mai mult timp, astfel că nu văd lucrurile atât de alarmant”, a declarat directorul sportiv Javier Ribalta pentru Calcio e Calcio, citat de ParmaLive

Modifică setările cookies