Aaron Ramsey și-a reziliat contractul cu Nice și revine acasă!

Aaron Ramsey cardiff city Nice Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iulie 2023, 23:30
Data actualizarii: Sambata 15 Iulie 2023, 23:29
Aaron Ramsey (32 de ani), fostul mijlocaș de la Arsenal sau Juventus, a fost prezentat oficial la noua sa echipă.

Clubul OGC Nice a anunţat sâmbătă că a reziliat contractul mijlocaşului galez Aaron Ramsey, de comun acord cu jucătorul, care a semnat cu formaţia galeză Cardiff.

Aaron Ramsey revine la Cardiff City

Aaron Ramsey (32 de ani) se desparte de OGC Nice după numai un an de la sosirea sa la Nisa. Mijlocaşul care a venit de la Glasgow Rangers, a evoluat în 34 de meciuri pentru OGC Nice, în toate competiţiile, marcând un singur gol.

Internaţionalul galez (81 de selecţii şi 20 de goluri marcate) a decis însă, de comun acord cu conducerea clubului francez, să îşi rezilieze contractul.

"E un sentiment incredibil să revin acasă, chiar dacă mă simt de parcă n-aș fi plecat niciodată de aici. Oriunde am fost, acest club a fost mereu parte din mine, iar acum abia aștept să îmbrac din nou tricoul albastru.

Ce mă face și mai fericit este că și fiul meu a semnat cu academia lui Cardiff în aceeași zi, așa că este un moment special pentru amândoi", a scris Aaron Ramsey, pe contul său de Twitter.

Ramsey a semnat deja sâmbătă un contract pe doi ani cu echipa Cardiff City, formaţie la care a început fotbalul şi pentru care a mai jucat în alte două rânduri.

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!