valentin mihaila Atalanta fernando Sahtior Donetk Serie A Stranieri

Probleme pentru Vali Mihăilă? Ce ar fi decis Atalanta, după ultimul anunț făcut de FIFA

Consiliul FIFA a decis să modifice temporar regulamentul privind statutul și transferul jucătorilor, în contextul războiului dintre Ucraina și Rusia, iar cluburile au posibilitatea de a aduce noi jucători în plin campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2022, 17:25
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2022, 17:25

Jucătorii și antrenorii străini din Ucraina și Rusia au dreptul de a-și suspenda unilateral contractele până la finalul sezonului în curs și să semneze cu alte cluburi până la data de 7 aprilie. Atalanta, echipa lui Valentin Mihăilă, ar fi pus ochii deja pe un jucător de la Șahtior Donețk, care poate concura pentru un loc de titular cu jucătorul român.

Atalanta ar vrea să-l transfere pe atacantul brazilian Fernando, de la Șahtior

Atalanta ar fi interesată să-l aducă pe vârful brazilian Fernando dos Santos Pedro (23 de ani), care a jucat în ultimii doi ani la Șahtior. Deși poziția sa de bază este cea de atacant central, sud-americanul poate evolua și în benzi, fiind asemănat cu columbianul Luis Muriel, scrie Bergamo News.

Fernando a marcat 8 goluri în cele 14 meciuri jucate în acest sezon, inclusiv două în grupele Champions League, și este văzut drept o soluție pentru ofensiva Atalantei, care mai degrabă a dezamăgit în startul acestui an.

O nouă soluție în atac pentru Gian Piero Gasperini i-ar diminua și mai mult șansele lui Valentin Mihăilă pentru un post de titular la Atalanta. Împrumutat de la Parma în această iarnă, românul a jucat în doar patru meciuri până acum, niciodată mai mult de 25 de minute.

Transferul definitiv al lui Valentin Mihăilă la Atalanta în schimbul a 8 milioane de euro se va realiza doar dacă jucătorul care aparține de Parma va înregistra un anumit număr de meciuri la gruparea din Bergamo, până la finalul sezonului actual.

  • 57 de minute a jucat Mihăilă la Atalanta de la începutul lunii februarie și până în prezent
Modifică setările cookies