Petrescu a REFUZAT echipa care le-a batut pe Juve si City in Europa! De ce nu vrea sa vina nici in locul lui Lucescu la nationala:

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Mai 2011, 17:26

	Petrescu a REFUZAT echipa care le-a batut pe Juve si City in Europa! De ce nu vrea sa vina nici in locul lui Lucescu la nationala:

Nu doar arabii il vor pe Dan Petrescu! Are o oferta de un milion pe an de la un club de Europa!

Dan Petrescu e convins ca poate sa o duca pe Kuban in Liga Campionilor! Nu vrea sa plece, chiar daca a primit oferte de milioane de euro atat din Europa, cat si din tarile arabe.

Ultima propunere pentru Petrescu vine din Polonia, unde Lech Poznan a incercat sa-l tenteze cu un contract de un milion de euro pe sezon! Dan a refuzat din start orice discutii cu echipa care le-a incurcat pe Juve si Man. City in Europa League si le-a transmis conducatorilor lui Lech ca e multumit de contractul pe care il are la Krasnodar.

Intr-un interviu acordat recent presei din Rusia, Petrescu a comentat si posibilitatea de a ajunge selectionerul Romaniei:

"E visul meu sa antrenez echipa nationala, dar nu se va indeplini acum. Sunt la Kuban, am un grup extraordinar si sper sa facem lucrurile cat mai bine aici. Nu e timpul sa fiu la echipa nationala", a spus Petrescu.

Alte trei localități din județul Constanța vor intra în carantină
BRAT

Modifică setările cookies