Florin Andone Eldense Rapid Stranieri

Ofertat de Rapid, Florin Andone a decis! Anunțul făcut în Spania

Florin Andone (30 de ani), liber de contract după despărțirea de Las Palmas, se află în negocieri pentru un nou angajament.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 10:05
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2023, 10:04

Deși Rapid s-ar fi arătat interesată de serviciile lui Florin Andone și ar fi înaintat o ofertă, Florin Andone e tentat să rămână în Spania, potrivit presei iberice.

Florin Andone negociază cu Eldense și vrea să rămână în Spania

După ce a rămas liber de contract, Andone s-a antrenat cu formația Atletico Baleares, din liga a treia. Acum, atacantul negociază cu Eldense, nou-promovată în eșalonul secund din Spania, și ar fi aproape de transfer.

"Mulți dintre voi mă întrebați despre viitorul lui Florin Andone și despre varianta ca acesta să joace la Castellon. Înțeleg că negociază cu Eldense și vrea să continue în liga a doua din Spania", a transmis jurnalistul spaniol Xavi Sidro, de la Radio Castellon.

CD Eldense, club fondat în 1921, a promovat în liga secundă din Spania după ce a încheiat pe locul secund ultima stagiune și s-a impus în play-off contra celor de la Real Madrid B. Echipa din Valencia este condusă de antrenorul spaniol Fernando Estevez.

Pentru Florin Andone, Eldense ar putea fi a șaptea echipă din Spania la care evolueză, după Castellon, Villarreal B, Atletico Balleares, Deportivo La Coruna, Cadiz și Las Palmas.

Florin Andone, fără gol de 247 de zile

Florin Andone a evoluat în 20 meciuri în sezonul precedent pentru Las Palmas și a marcat două goluri. Ultima reușită a venit în eșalonul secund, pe 26 noiembrie. Românul a punctat atunci într-o victoria cu Tenerife, scor 3-1.

Cariera atacantului a luat-o la vale din 2020. Atunci s-a întors la Brighton după împrumutul la Galatasaray și nu s-a impus în echipă. În 2021 a fost împrumutat la Cadiz, iar în 2022 a fost cedat gratis la UD Las Palmas. În 2018, Brighton a plătit 6 milioane de euro pentru transferul lui Florin Andone, de la Deportivo La Coruna.

Pentru echipa națională, atacantul are la activ 25 de selecții și două goluri. El nu a mai jucat din 2019 pentru echipa națională de seniori a României. Anghel Iordănescu, tatăl actualului selecționer Edi Iordănescu, este antrenorul care i-a oferit șansa debutului, în 2015.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!