"Nu regret ca nu am ajuns la Steaua; Iordanescu ma va urmari si aici". Budescu, incantat de transferul in liga a doua, unde il va avea sef pe omul care baga bani si la Atletico

"Nu regret ca nu am ajuns la Steaua; Iordanescu ma va urmari si aici". Budescu, incantat de transferul in liga a doua, unde il va avea sef pe omul care baga bani si la Atletico

Budescu a dat lupta la titlu in Romania, fie ea cu Astra ori cu Steaua, pe liga a doua chineza. Nu-i pare insa rau! Fotbalistul se declara multumit de conditiile pe care le va avea in China si spune ca nu este complet iesit din calculele nationalei.

Budescu a ales sa-si asigure situatia materiala si a semnat cu formatia chineza de liga a doua Dalian Yifang. Fotbalistul a spus astfel "la revedere" luptei la titlu din Liga I si posibil si echipei nationale. Cu toate acestea, Budescu spune ca a avut o discutie cu Anghel Iordanescu, iar selectionerul l-a asigurat ca va incerca sa-l urmareasca.

Constantin Budescu s-a declarat si incantat de primirea de care a avut parte si de discutiile cu noul sau patron.

"Toate lucrurile au fost ok, am fost primit extraordinar. Sunt oameni de treaba aici. Imi doresc sa joc bine si sa intru in atentia altor cluburi.

Patronul e acelasi ca la Atletico Madrid. Mi-a zis sa nu imi fac griji, ca lucrurile sunt in regula, nu o sa duc lipsa de nimic. E o echipa de traditie, care a ajuns in liga a doua pentru ca a avut in trecut niste probleme financiare. Dar acum lucrurile s-au rezolvat, nu vor fi probleme", a spus Budescu la Digisport.

"Am vorbit cu fostii colegi de la Astra. M-au felicitat si mi-au urat bafta la noua mea echipa. Nu m-au intrebat cand intra banii, probabil in zilele urmatoare", a mai spus Budescu.

"Am vorbit cu domnul Iordanescu, mi-a zis sa aleg ce e mai bine pentru mine. A spus ca va incerca sa ma urmareasca. Am ajuns la o echipa mare, doar ca nu sunt in Europa", a continuat Budescu.

Constantin Budescu nu regreta ca nu a ales Steaua.

"Nu regret ca nu am ajuns la Steaua, au fost unele discutii, dar nimic mai mult. Am mai spus-o, nu imi ofereau nimic in plus fata de Astra. Daca nu veneam in China, probabil ca as fi ramas in aceasta jumatate de an la Astra", a conchis acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies