Dennis Man Parma valentin mihaila Stranieri

Cuvinte de laudă pentru Valentin Mihăilă și Dennis Man din partea jurnaliștilor italieni. De ce au fost remarcați cei doi români

Dennis Man și Valentin Mihăilă au avut un debut de sezon remarcabil la Parma, reușind să se impună în primul 11 al echipei din Serie B. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2022, 17:07
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2022, 17:35

Cei doi internaționali români au marcat trei goluri și au bifat trei assisturi în primele patru etape din competiția internă, iar evoluțiile lor au apreciate de jurnaliștii din Italia. 

Într-un articol de pe ParmaLive, jurnalistul Rocco Azzali a elogiat prestațiile câtorva jucători de la Parma, printre care și ale lui Valentin Mihăilă și Dennis Man. 

"Valentin Mihăilă și Roberto Inglese au fost la înălțime în acest debut de sezon, fiind decisivi cu golurile și assisturile pe care le-au reușit. Amândoi sunt golgheterii Parmei, iar românul este pe primul loc în Serie B la pase decisive. Pecchia știe că se poate baza pe ei. 

Când Man, Vazquez și Bernabe sunt la potențialul lor, armonia de pe teren devine și mai evidentă, iar jocul echipei este mai luminat, cu mai multă imaginație și impredictibilitate pentru adversari", a scris jurnalistul. 

Valentin Mihăilă, inclus în echipa etapei din Serie B 

Tânărul jucător transferat de la Universitatea Craiova în octombrie 2020, în schimbul a 9.1 milioane de euro, a fost inclus în echipa etapei a patra de către jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com. Valentin Mihăilă a fost notat cu 7.5 pentru prestația lui, italienii descriind fazele care l-au făcut să prindă „cel mai bun prim 11”.

„Lovitura sa dă ritmul pentru golul lui Inglese iar șutul, deviat de Drăgușin, o duce pe Parma în avantaj. Apoi al doilea assist: cornerul executat de el s-a transformat într-un gol marcat de Estevez”, a scris sursa citată. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies