VIDEO Florin Tănase, spectacol total pentru Al-Jazira în Cupa Președintelui! Dublă și gol după 20 de secunde 

florin tanase al-jazira Emiratele Arabe Unite Stranieri Florin Tănase
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 17:10
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 17:21

Florin Tănase a făcut spectacol în meciul disputat de Al-Jazira, în optimile Cupei Președintelui.

Plecat în vara lui 2022 la Al-Jazira, Florin Tănase (28 ani) și-a continuat forma bună și în Emiratele Arabe Unite. Mijlocașul ofensiv pentru care FCSB a încasat 3 milioane de euro a marcat 3 goluri și a oferit 2 pase decisive în acest sezon. 

Florin Tănase a revenit cu succes în primul „11”

Florin Tănase s-a dezlănțuit în optimile Cupei Președintelui, contra lui Gulf Heroes. A deschis scorul în secunda 20, după un contraatac fulger al echipei sale, ca în minutul 59, să fie servit ideal în fața porții, și să facă 3-1 pentru Al-Jazira.

Mihai Stoica: „Muniru l-a lovit pe Tănase, care stătea pe scaun. La revedere, să fii sănătos!”

La 6 ani distanță, Mihai Stoica (57 ani) a dezvăluit cum a decurs, de fapt, incidentul dintre Florin Tănase și Sulley Muniru (30 ani). Managerul general al roș-albaștrilor a specificat că ghanezul și-a lovit coechipierul după ce conflictul se stinsese.

„Țin minte că odată erau să se bată Tamaș cu Enache. Și am apreciat faptul că Enache nu a dat înapoi. Nu s-au bătut, s-au oprit amândoi.

Nu e problemă. Da, e ok! Eu vă dau cuvântul meu de onoare că am prins bătăi și am închis ochii. Am zis: 'Băi, nu știu, nu am văzut, nu amendez'. Sunt bărbați, ce să facă?! Să se zgârie pe față? Să se scuipe? Nu se dezvoltă animiozități, nu!.

A, nu ce s-a întâmplat cu Sulley Muniru atunci, care a venit și l-a lovit pe Tănase, care stătea pe scaun. După ce semicertaseră la antrenament. Aia nu, l-a lovit în vestiar, la revedere, să fii sănătos! Tănase a rămas blocat, a venit și l-a lovit fără nicio...

S-a discutat atunci la momentul ăla. Jucătorii au intervenit, i-a despărțit... adică ce să despartă, că nu se face așa ceva. Dar la antrenamente chiar e ok, te descarci, nu e problemă. Mie nu îmi placea când se juca rummy sau poker, pentru că dacă mizele erau mari, acolo se pot dezvolta animozități. Nu e ok, dar la miuțe nu e problemă”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!