E gata! Soarta lui Dennis Man, lămurită de Victor Becali: "Asta își dorește!"

Dennis Man Victor Becali Stranieri Dennis Man
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 16:20
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 16:21

Dennis Man (25 de ani) face un Campionat European foarte bun alături de naționala României, intrând în vizorul mai multor cluburi din străinătate.

Ultima oară s-a vorbit despre interesul clubului german Borussia Dortmund pentru internaționalul român, însă Victor Becali a dezvăluit că fotbalistul nu-și dorește în momentul de față să plece de la Parma.

"Valoarea unor jucători constă în continuitate, nu într-un meci sau două, este un lucru imp să faci un European bun, cum spre exemplu Man, Mihăilă, Ianis sunt mai vizibili acum, dar lumea se uită la continuitate.

Este și o pauză competițională, cluburile din Europa sunt în vacanță, urmăresc Europeanul.

Văd echipele mari care plătesc sumele alea pe care nici nu ni le putem imagina, sunt făcute aproape transferurile, eu nu sesizez așa ceva.

Dennis Man vrea să continue la Parma

Dorința jucătorului este de a rămâne la Parma, să facă un campionat bun în Serie A. Asta a fost dorința lui, dar în fotbal nu se știe ce se va întâmpla a doua zi.

Sigur că a avut o evoluție foarte bună cu Ucraina, dar asta nu înseamnă că schimbă. Dacă vine o ofertă de la o echipă care și-l dorește pe jucător nu mai contează că sunt câteva milioane în plus în ziua de astăzi.

Nu se pune problema deocamdată, au de jucat un meci important, asta este cel mai important lucru pentru ei", a spus Victor Becali, potrivit iAMSport.

35 de partide a evoluat Dennis Man în tricoul lui Parma în sezonul încheitat de curând, reușind să marcheze 13 goluri și să ofere șapte pase decisive.

9 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului de bandă, potrivit site-urilor de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!