Dragos Grigore vrea la EURO via Qatar. Fundasul a decis sa ramana la Al Sailya, unde va castiga un munte de bani

Dragos Grigore vrea la EURO via Qatar. Fundasul a decis sa ramana la Al Sailya, unde va castiga un munte de bani

Dragos Grigore nu se va mai intoarce la Toulouse, echipa care l-a imprumutat in Qatar. Fundasul nationalei va incerca sa prinda EURO din postura de jucator al lui Al Sailya.

Dragos Grigore a decis sa ramana in Qatar si a semnat un contract pe doua sezoane cu Al Sailya, care va intra in vigoare la finalul acestei stagiuni, in care figureaza ca fotbalist imprumutat de Toulouse.

Fundasul echipei nationale, titular in preliminariile pentru EURO, a decis sa ramana in Qatar si sa se lupte acolo pentru un trofeu.

Grigore va avea un salariu anual de aproape un milion de euro.

"Este un jucator care conduce linia noastra defensiva si de aceea e foarte bine pentru noi ca va avea continuitate aici. Este international, are valoare si mare experienta. A avut si mai multe oferte, dar a preferat sa ramana si sa continue ce am inceput aici impreuna. Vrea sa cucerim trofee impreuna", a spus antrenorul lui Al Sailya, Sam Trabelsi, citat de Digisport.

Dragos Grigore, fost castigator al Cupei si Supercupei Romaniei cu Dinamo, in 2012, a bifat pana acum 17 meciuri pentru echipa nationala a Romaniei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies