Marius Sumudica Alexandru Maxim Sergen Yalcin Stranieri

"Cum ati pus mana pe el?" Un titular din nationala Romaniei i-a uimit turci! Ce a declarat antrenorul lui Besiktas: "Unul dintre cei mai buni!"

Romanii de la Gaziantep au un parcurs incredibil in campionatul Turciei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2020, 12:44
Data actualizarii: Luni 21 Decembrie 2020, 12:51

Echipa lui Sumudica a ajuns la 13 meciuri fara infrangere si a reusit sa invinga echipe importante din Turcia precum campioana Basaksehir, Besiktas sau Fenerbahce. Pe ultima, Gaziantep a invins-o cu scorul de 3-1, iar Alex Maxim a reusit sa marcheze golul de 2-1 dintr-un penalty. Evolutiile solide din ultima vreme l-au pus pe roman in vizorul antrenorului lui Besiktas, Sergen Yalcin

Sumudica a dezvaluit ca translatorul sau a avut o discutie lui Yalcin, iar acesta i-a dezvaluit ca este impresionat de calitatile pe care le are Maxim, spunand despre mijlocasul roman ca este unul dintre cei mai buni mijlocasi din ultimii ani din Turica. 

"Translatorul meu a lucrat in trecut Sergen, antrenorul lui Besiktas. Inainte de meci s-a dus sa-l viziteze si i-a spus: 'De unde ati adus jucatorul asta cu numarul 44, pe Maxim? Cum ati pus mana pe el?', a intrebat Yalcin. Translatorul a spus: 'Il cunoaste Coach (antrenorul)'. Yalcin a raspuns impresionat: 'Unul dintre cei mai buni mijlocasi din ultimii ani in Turcia' ", a dezvaluit Marius Sumudica pentru Telekom Sport. 

Maxim are 29 de prezente pentru Gaziantep, pentru care a reusit sa marcheze de 12 ori si a oferit doua pase decisive. In acest moment, mijlocasul roman este cotat la 2,3 milioane de euro. 

Modifică setările cookies