VIDEO Colegii de la națională nu l-au uitat! Mesaje de susținere din partea lui Edi Iordănescu, Dennis Man, Alexandru Cicâldău&co.

Olimpiu Morutan accidentare olimpiu morutan Echipa Nationala edi iordanescu Romania Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 12:24
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 12:27

Olimpiu Moruțan a ieșit accidentat de pe teren, în timpul partidei dintre Ankaragucu și Beșiktaș, din prima manșă a semifinalelor Cupei Turciei. 

Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, însă pentru internaționalul român a fost unul de coșmar. 

Cu doar câteva minute înainte de fluierul final, mai exact în minutul 82, Olimpiu Moruțan s-a prăbușit pe gazon și a urlat de durere. Internaționalul român s-a înălțat la un duel aerian, însă, fără a fi atins de adversarul său, a aterizat greșit, a căzut pe gazon și nu s-a mai putut ridica.

"În urma examinărilor medicale ale lui Olimpiu Moruțan, jucător care a ieșit accidentat în meciul cu Beșiktaș, s-a constatat că a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile. Fotbalistul va fi operat cât mai curând posibil", se arată în mesaj. 

Mesaje de susținere din partea lui Edi Iordănescu și a colegilor

La scurt timp după aflarea diagnosticului, atât selecționerul naționalei, cât și alți jucători de la prima reprezentativă i-au transmis mesaje de încurajare internaționalului român.

"Toți alături de tine, Oli! Totul va fi mai greu și mai trist fără tine, dar vom lupta și pentru tine!! Suntem convinși, fiecare, că vei reveni mai puternic!! Familia Echipei Naționale te așteaptă înapoi!!", a scris Edi Iordănescu pe pagina de Facebook.

"Alături de tine", "Vei reveni mai puternic", "Alături de tine! Te vei întoarce mai puternic", au fost mesajele lui Marius Marin, Dennis Man și Alexandru Cicâldău. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!