Adrian Mutu Juventus Torino Stranieri

Ce onoare! Topul în care Adi Mutu a fost inclus de Gazzetta dello Sport: "Lovituri stratosferice"

Adrian Mutu (42 de ani), românul care a marcat peste 100 de goluri în Serie A, a fost inclus într-un top select de prestigioasa publicație italiană Gazzetta Dello Sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 16:50
Data actualizarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 16:50

În pregătirea ferestrei de mercato din ianuarie, italienii au rememorat câteva dintre transferurile răsunătoare făcute în perioada de iarnă de către Juventus, iar primul care apare pe listă este Adrian Mutu.

Gazzetta dello Sport: Adi Mutu, printre cei mai buni jucători transferați de Juventus în ianuarie

Mutu era legitimat de Juventus în ianuarie 2005, după o perioadă de câteva zile în care "Briliantul" a fost doar pe hârtie jucătorul lui Livorno, formație cu care a semnat doar pentru că torinezii nu aveau la acel moment niciun loc de extracomunitar.

La Juventus, golgheterul all-time al naționalei României, la egalitate cu Gică Hagi (35), a jucat în 46 de meciuri, reușind 11 goluri și opt pase decisive. După un an și jumătate, Mutu era vândut de Juve la Fiorentina, pentru 8 milioane de euro.

"De-a lungul anilor, Juventus a reușit câteva lovituri stratosferice pe piața transferurilor în ianuarie, o perioadă care, de obicei, nu este prea atractivă. Iată cele mai tari cinci lovituri date în iarnă de bianconeri", a scris Gazzetta Dello Sport.

Pe lângă Mutu, italienii i-au mai nominalizat pe Mohamed Sissoko, Alessandro Matri, Andrea Barzagli și Martin Caceres.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!