Adrian Mutu Fiorentina Juventus Torino Italia

Juve plange dupa Mutu: "Transferul lui la Fiorentina a fost o alegere dureroasa!"

Mutu a fost unul dintre jucatorii sacrificati dupa scandalul Calciopoli din 2006, cand Juventus a fost retrogradata in Serie B. Oficialii lui Juventus recunosc ca au gresit cand au decis sa-l lase pe Mutu la Fiorentina.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2009, 19:42
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2009, 00:41

Directorul sportiv al lui Juve, Alessio Secco, a declarat la Radio Toscana, ca decizia de a-l transfera pe atacantul Adrian Mutu la echipa Fiorentina este poate greseala carierei sale: "Marele meu regret ca director sportiv a fost cedarea lui Mutu. Am spus-o si o repet, era o situatie speciala si foarte greu de gestionat. Intr-o situatie normala, nu l-am fi vandut niciodata, a fost o alegere dureroasa", a spus directorul tehnic al lui Juve.

Adrian Mutu s-a transferat la Juventus in ianuarie 2005 si a plecat la Fiorentina in iulie 2006.

Procesul celor 25 de persoane implicate in dosarul meciurilor trucate din fotbalul italian (scandal izbucnit in primavara anului 2006), care a debutat la Napoli, a fost amanat pentru 24 martie, deoarece multe dintre persoanele implicate nu au primit citatiile.

Pe baza dosarului "Calciopoli" au fost acordate, deja, sancţiuni in plan sportiv. Juventus a fost retrogradata in Serie B cu noua puncte penalizare, in timp ce Fiorentina, Reggina, AC Milan si Lazio Roma au ramas in Serie A, dar cu 15, 11, opt si, respectiv, trei puncte de penalizare.ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!