Stranieri

Arthuro vrea sa plece din Cecenia: "Mi-a spus sa il vand si pe el la un club mare!"

Vestea ca Florentin Petre isi transfera toti colegii de camera la echipe puternice a ajuns si la brazilianul Arthuro, care i-a cerut "Piticului" sa il ajute si pe el in acest sens.:)

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Februarie 2009, 15:54
Data actualizarii: Vineri 13 Februarie 2009, 16:00

Arthuro si Florentin Petre sunt colegi de camera la Terek Graznai in Cecenia, si acestia au avut deja cateva contre, datorita trecutlui stelist al brazilianului. Petre a vorbit si despre plecarea fostului sau coleg de la Dinamo, Ropotan,  in Rusia, la Dinamo Moscova, adversara cu Terek in campionat.
"Am jucat impreuna si acum am ajuns sa fim adversari. Eu am tot vandut colegii de camera, dar cand stateam cu Ropotan, ii spuneam ca acum el ma va vinde pe mine. Arthuro a auzit ca "am tot vandut" jucatori si mi-a zis ca acum poate il vand si pe el. Fotbalul din Rusia este foarte greu, dar "Ropo" e talentat si sunt convins ca va reusi. Clar e ca trebuie sa munceasca foarte mult. La Dinamo nu vor fi niciodata probleme cu jucatorii. Mereu au avut fotbalisti buni pe toate posturile si nu cred ca vor avea de suferit dupa plecarea lui Ropo". a spus Florentin Petre la gsptv.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies