GALERIE FOTO „Există femei serioase și cele pe care le numim vaci!” Atac dur la adresa Wandei Nara după ce a fost acuzată că iese cu fostul coechipier al lui Icardi

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 15:26
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 15:27

Wanda Nara și Mauro Icardi s-au despărțit oficial pe 22 septembrie 2022, agentul divorțând de fotbalistul lui Galatasaray.

Wanda și Icardi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din fotbal, certându-se public în repetate rânduri, de-a lungul timpului. Cei doi au mai fost văzuți împreună și după anunțul despărțirii, însă fără să existe urme de reîmpăcare. 

Deși nu a apărut public cu niciun bărbat până acum, Wanda ar fi fost surprinsă în compania lui Keita Balde, jucător al lui Spartak Moscova, fost fotbalist la Lazio, care este căsătorit, după cum a dezvăluit paparazzi-ul Jordi Martin. 

„Wanda a discutat cu Mauro. Din ceea ce mi s-a spus din anturajul lui Icardi, ea l-a înșelat cu un fotbalist, fost coleg al lui Icardi, Keita Balde”, a spus Martin în emisiunea 'Intrusos'. 

Soția jucătorului cu care ar fi ieșit Wanda Nara o atacă pe impresară 

Keita Balde a postat un mesaj pe rețelele sociale în care nega informațiile și își prezenta scuzele față de soția și copiii săi: „Îmi pare extrem de rău că soția mea, Simona, și copiii mei frumoși au ajuns în mijlocul acestei furtuni mediatice. Le cer tuturor să îmi respecte familia, care este total îndepărtată de faptele narate”. 

Simona Guatieri, soția lui Keita, a vrut să își apere bărbatul, astfel că a făcut o postare extrem de dură în care o atacă pe Wanda Nara fără menajamente: „Ei trăiesc din asta. Există femei serioase, sensibile, sincere, senzuale...ce bine miros femeile astea curate! și apoi sunt femeile pe care în italiană le numim vaci”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!