FOTO „Când te dai drept singură, dar ești TOXICĂ! Ești sau nu singură?” Mauro Icardi a postat conversațiile cu Wanda Nara

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 16:00
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 16:04

Mauro Icardi (29 ani) și Wanda Nara (35 ani) formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea fotbalului. 

Cei doi s-au despărțit și împăcat în repetate rânduri în ultimul an, de fiecare dată cu scandal public. Recent, Wanda Nara a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că s-a separat de jucătorul împrumutat de Paris Saint-Germain la Galatasaray, însă lucrurile par a fi departe de încheiate. 

Modelul argentinian și-a menținut poziția fermă în public, însă „în spate” realitatea ar fi diferită. Atacantul s-a săturat de modul despre zvonurile alimentate de cea care îi este soție și a decis să își asume încheierea căsniciei, dovada fiind în decizia radicală luată. 

Mauro Icardi a postat pe contul de Instagram mai multe capturi cu un schimb de mesaje pe WhatsApp avut cu Wanda Nara, dar și cu un moment în care agentul încearcă să îl sune. 

Mauro Icardi a postat conversațiile cu Wanda Nara 

În descrierile fotografiilor, Mauro Icardi a precizat că soția sa a pozat în femeie singură, însă îl caută în continuare: „Când te dai drept singură sau spui că ești, dar ești extrem de TOXICĂ. TOXICĂ NIVEL 1000. Cum a rămas grăsuțo? Ești sau nu singură?” 

În mesajele postate, Wanda îi cere explicații lui Icardi în legătură cu locul în care se află, în timp ce el îi spune că nu trebuie să îi ofere explicații, din moment ce ea a decis să îl părăsească. Agentul îl și jignește pe fotbalist în momentul în care acesta îi spune că este toxică. 

Ieșirea lui Icardi a fost însă una doar de moment, jucătorul ștergând ulterior postările și postând o fotografie în care îi transmite un pupic soției sale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!