FOTO Wanda Nara, afectată de transferul lui Mauro Icardi la Galatasaray. Câți bani putea să cheltuiască pe lună partenera argentinianului

Mauro Icardi Galatasaray Wanda Nara Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2022, 16:35
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2022, 17:01

Mauro Icardi (29 ani) a semnat cu Galatasaray, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului. 

Atacantul argentinian a fost împrumutat de Paris Saint-Germain, cu care mai are contract până în 2024, la Galatasaray până la sfârșitul acestui sezon.

Mauro Icardi a semnat cu turcii după o perioadă lungă de negocieri stricte purtate de soția și agentul jucătorului, Wanda Nara. 

Detalii financiare despre stilul de viață al cuplului argentinian 

Jurnalistul Augusto Tartufoli a dezvăluit anumite informații detaliate despre stilul de viață pe care îl au Mauro Icardi și Wanda Nara, dar și despre felul în care îi impactează mutarea la Istanbul.

"Mauro câștiga 10 milioane de euro pe an la PSG. În Turcia nu își permit să ofere asemenea sume, motiv pentru care oficialii campioanei Franței au decis să-i plătească un salariu de 6 milioane pe an. 

Turcii au spus că îi pot oferi în plus un extra de 750.000 euro pe an, aproximativ 60.000 de euro pe lună, ținând cont că traiul acolo nu este atât de scump.

Realitatea este că Mauro va câștiga acum doar 6 milioane euro pe an. Cei doi sunt obișnuiți cu un anumit stil de viață, Wanda cheltuiește aproximativ 500.000 euro pe lună pentru casa din Milano, taxele școlare ale copiilor și alte plăceri", a detaliat jurnalistul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!