Tragedie! Starul din culturism care era și influencer a murit tragic la 30 de ani 

Jo Lindner culturism Influencer Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iulie 2023, 16:49
Data actualizarii: Luni 03 Iulie 2023, 16:50

Jo Lindner (30 ani), cunoscut influencer, dar și culturist de origine germană, a decedat. 

Bărbatul a devenit cunoscut datorită canalului său de YouTube și a decedat într-un mod complet neașteptat. Iubita acestuia, Nicha, a fost cea care a făcut tragicul anunț, dezvăluind că Jo a murit în brațele sale, după cum scrie marca.com

„Miercuri îl durea gâtul și mi-a spus să îl ating. Atunci am simțit amândoi o umflătură. Cred că s-a gândit că e o durere normală, pe care o simțea ca de obicei. 

Apoi, după ce a plecat prietenul său de la noi, eu și Joe ne-am culcat în pat. S-a pus pe pieptul meu, stătea cu capul pe brațul meu, a stat așa 20 de minute, apoi s-a ridicat să plece și așa s-a întâmplat totul”, a relatat iubita conform sursei citate. 

Culturistul influencer, moarte tragică la 30 de ani 

Conform informațiilor, acesta ar fi suferit un anevrism care i-a fost fatal. Nicha, iubita acestuia, a rămas șocată de decesul său, care a fost unul subit. Cu toate astea, există persoane care susțin că acesta ar fi consumat steroizi, punctând că asta ar fi dus la decesul său. 

Iubita a negat informațiile apărute: „S-a construit singur și a muncit din greu. Nu e corect. Era suficient de curajos pentru a recunoaște dacă folosea steroizi”. Nicha și-a reamintit că o mătușă de-ale lui Jo a murit într-o manieră similară în urmă cu câțiva ani, punctând că ar fi putut fi genetic. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!