Prima reacție a lui Gigi Becali după ce a ajuns în șanț cu Rolls-Royce-ul: "Eu eram la volan! Ăla vinovat a plecat"

Gigi Becali accident gigi becali Ionut Lutu Stiri Gigi Becali, implicat într-un accident rutier / Foto: Facebook @Narcis Drejan
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Noiembrie 2023, 13:54
Data actualizarii: Duminica 12 Noiembrie 2023, 13:54
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a fost implicat într-un accident rutier în cursul zilei de duminică.

Gigi Becali, implicat într-un incident rutier

Incidentul s-a petrecut pe Centura București, după ce Gigi Becali, aflat la volanul unui Rolls-Royce, a încercat să evite un șofer care a intrat în depășire. Finanțatorul de la FCSB a oferit o primă reacție.

"Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe Centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata.

  • Gigi Becali, implicat într-un accident rutier / Foto: Facebook @Narcis Drejan

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el.

Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină.

Celălalt șofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să știu eu cine era? Eu am intrat în șanț și la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică", a spus Gigi Becali, la România TV.

Într-o imagine postată de jurnalistul Narcis Drejan, Gigi Becali este observat în afara carosabilului, privind către mașina aflată în șanț.

Gigi Becali a fost implicat într-un alt accident rutier în luna septembrie a acestui an. La acel moment s-a scris că bolidul finanțatorului de la FCSB a fost ușor avariat, însă omul de afaceri transmitea ulterior că "nu m-a atins, eu n-am simțit".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!