(P) Hyundai i30 N obţine "Sport Auto Award" şi în 2020

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Noiembrie 2020, 13:56
Data actualizarii: Joi 19 Noiembrie 2020, 12:38

Reprezentantul diviziei de performanţă al Hyundai este cu siguranţă i30 N, un model nou construit cu scopul de oferi o experienţă de neuitat, calitate şi, de ce nu, o carte de vizită a lumii sporturilor cu motor. 

Produs al Centrului Global de Cercetare şi Dezvoltare din Coreea, noul Hyundai i30 N a fost supus testelor de anduranţă în cadrul circuitului Nurburgring atât în 2016, cât şi în 2017, context în care au fost evidenţiate avantajele conducerii unei astfel de maşini:

frânele se caracterizează prin durabilitate, având o funcţie de răcire suplimentară;

suspensia electronică permite adaptarea maşinii în funcţie de pista aleasă;

modelul are tracţiune fata şi transmisia este manuală, în 6 trepte, care facilitează schimbarea treptelor de viteză;

motorul este turbo de 2.0 litri;

prezintă 5 modalităţi prin care se poate conduce de la Eco, Normal sau Sport care permite modificarea amortizoarelor, controlul electronic al stabilităţii, sincronizarea turaţiilor etc.

pune la dispoziţie un ecran tactil, încărcător wireless şi un abonament gratuit pentru servicii LIVE cu informaţii actuale despre vreme, starea traficului, control radar sau locaţii de interes;

design-ul interior este sport şi proiectat în aşa fel încât să inspire confort şi siguranţă.

Modelul Hyundai i30 N a reuşit să fie o poveste de succes din mai multe motive

Nu este nicio surpriză că modelul Hyundai i30 N a obţinut de două ori consecutiv distincţia „Sport Auto Award”, date fiind caracteristicile care duc cu gândul la viitorul tehnologiei. Cititorii revistelor auto şi-au arătat interesul pentru model, au votat în consecinţă, iar mulţi dintre ei deja deţin maşina.

Producătorii au reuşit să continue povestea de succes şi chiar au lucrat la dezvoltarea continuă a agilităţii, aspectului şi manevrabilităţii maşinii. În fond, progresul şi calitatea producţiei le-au adus trofeul de două ori. Conducătorul auto se bucura de povestea de succes din spatele produsului câştigător al categoriei „Production cars compact class up to 35,00 Euro”.

Desigur, tehnologia utilizată în componenţa modelului a făcut posibil ca voturile să treacă de un procent de 66% care a înclinat pozitiv în favoarea acestuia. Imaginea dezvoltării tehnicilor şi inovaţiei design-ului auto este cu siguranţă Hyundai i30 N. Maşinile sport care dau posibilitatea atingerii unor performanţe şi învingerea recordurilor nu mai sunt conduse că în trecut decât de piloţi experimentaţi, ci de persoane din diverse arii de activitate.

Se pune întrebarea: oare este posibil ca oricine să poată conducă un astfel de model auto de top? Potrivit ChestionareAuto.ro, răspunsul este afirmativ!

Industria auto facilitează an de an componentele de utilizare ale maşinilor pentru a fi disponibile şi potrivite oricărei persoane, fie că se vorbeşte despre începători în lumea condusului care încă se gândesc dacă să descarce o aplicaţie de chestionare auto şi să înceapă o şcoală de şoferi, sau de persoane experimentate care vor o maşină "next level".

Primul pas este susţinerea examenului auto şi o platformă cu teste DRPCIV online după care se pot rezolva teste în legătură cu măsurile de prim ajutor, conducerea preventivă, infracţiunile şi contravenţiile precum şi indicatoarele. Actualmente, învăţatul pentru examenul auto care poate să aducă pe oricine mai aproape de maşină mult visată este mult mai uşor prin prisma chestionarelor gratuite care verifică nivelul de cunoştinţe.

Cu toate acestea, trebuie să se pună accent pe modalitatea de alegere a site-ului cu teste. Multe informaţii nesecurizate sunt deseori piratate, iar datele nu sunt corecte sau actualizate şi pot conţine greşeli.

Testele reprezintă piatra de temelie a unui conducător auto pentru obţinerea unui rezultat pozitiv. Acestea sunt esenţiale pentru că:

oferă informaţie schematizată şi uşor de înţeles;

asigura o înţelegere a Codului Rutier în timp scurt;

stimulează memoria vizuală a candidatului;

obişnuieşte elevul pentru proba practică.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!