(P) Apa Aquatique, câștigătoare la două categorii de apă: Cea mai bună apă minerală plată pentru copii și Cea mai bună apă minerală plată pentru sugari

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 20:00
Data actualizarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 20:07

Pentru alcătuirea topului celor mai de încredere produse pentru copii, revistele Forbes România și Forbes Kids împreună cu compania D&D Research, au realizat o amplă cercetare a opiniei mamelor la nivelul întregii țări.

Eșantionul este unul reprezentativ pentru spectrul național, cuprinde aproximativ 1.000 de mame, cu domiciliul în orașe cu peste 100.000 de locuitori (20 de orașe) și care au cel puțin un copil cu vârsta până în 5 ani. Mamelor li s-a cerut să precizeze ce apă minerală plată cumpără pentru copiii lor, să numească marca de apă în care au încredere, care este cea mai sigură, și să denumească brandul de apă cu cel mai înalt nivel de calitate. Aquatique a obținut cel mai mare punctaj la toate aceste criterii, obținând prima poziție la ambele categorii de apă “apă minerală plată pentru copii” și “apă minerală plată pentru sugari”.

”Apa destinată bebelușilor trebuie să aibă un conținut redus de sare deoarece rinichii lor nu funcționează încă la parametri optimi. Mamele știu ce este benefic pentru copiii lor plasând Aquatique pe primul loc la ambele categorii de apă. Suntem mai mult decât onorați și le mulțumim mamelor pentru votul lor de încredere”, a declarat Mihaela Drăghici, Director PR Romaqua Group.

Apa oligominerală naturală Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpați, la o altitudine de 1.100 de metri, în zona protejată Parcul Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Are o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de 126 mg/l, un conținut extrem de scăzut în sodiu de numai 0,9 mg/l, și un pH de 7,55.

Aquatique, soluția hidratării optime:

* Poate fi consumată zilnic, astfel încât să asigure un nivel optim de hidratare, deoarece are un conținut redus de săruri minerale; 

* Este microbiologic pură, putând fi folosită ca atare, fără a mai necesita fierbere și răcire în prealabil;

* Are un conținut extrem de redus în sodiu, doar 0,9 mg/l, fiind recomandată în alimentația bebelușilor și în dietele fără sare ale adulților și copiilor; 

* Conține o cantitate extrem de redusă în nitrați și sulfați, elemente nerecomandate pentru copii;

* Este o apă ușor bazică, valoarea pH-ului fiind de 7,55 și, astfel, contribuie la echilibrul intern al organismului.

În urma efectuării unui studiu clinic, Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului atestă faptul că apa oligominerală naturală Aquatique corespunde pentru prepararea alimentelor destinate sugarului. De asemenea, și Societatea Română de Pediatrie confirmă faptul că apa oligominerală Aquatique poate fi folosită ca atare sau pentru pregătirea hranei bebelușilor și copiilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!