Omul care l-a invatat poker pe Victor Piturca, la un pas de prima bratara de aur din istoria Romaniei

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iunie 2011, 17:55
Data actualizarii: Luni 20 Iunie 2011, 17:55

Ionel Anton a castigat 428.140$ si a ajuns la heads-up pentru bratara de aur cu Alexei Kovalciuc.

CLICK AICI PENTRU POKER LIVESTREAM 24/24.

 

Dupa ce a castigat 1,35 milioane $ la Poker Stars Caraibbean Adventure, cand a fost singurul amator prezent la masa finala, Ionel Anton a mai dat o lovitura in lumea pokerului: a ajuns la heads-up pentru bratara de aur WSOP, in turneul $2,500 buy-in Six-Handed No-Limit Hold’em.

In batalia finala cu Kovalciuc, romanul a intrat cu un handicap de peste 2 la 1 la chip-uri fata de ucrainean, dar dupa 90 de minute stack-urile erau egale. Din pacate, in urmatoarele 20 de minute Kovalciuc a prins o serie fenomenala si a incheiat masa.

Kovalciuc are doar 21 de ani si joaca poker din 2007: "In 2007, tatal meu mi-a explicat regulile si am invatat jocul. Mi-a placut foarte mult. Sunt foarte fericit acum. Nu ma gandesc la bani. Bratara de aur si victoriile sunt mai importante. Mai ales ca e prima mea vizita in Las Vegas".

Kovalciuc a incasat un cec de 689.739$ pentru victorie, iar romanul Anton aproape jumatate de milion, 428.140$.

Ionel Anton spunea la inceputul anului ca el este omul care l-a invatat poker pe fostul si actualul selectioner al nationalei Romaniei la fotbal, Victor Piturca"Eu sunt cel care l-a învăţat pe Victor Piţurcă poker, strategii de joc sau cum să abordeze fiecare mână. Dacă îi spun să ne vedem mâine noapte, la ora 3.00 dimineaţa, pe Vârful Omu, vine sigur. În ciuda a tot ce se spune despre el, e singurul caracter şi singurul jucător din România care ar avea loc la orice masă de poker din lume", a declarat Ionel Anton pentru Libertatea dupa Poker Stars Caraibbean Adventure.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!