GALERIE FOTO Ilary Blasi are o nouă iubire la șase luni de la despărțirea cu scandal de Francesco Totti! Cum s-a afișat

Ilary Blasi Francesco Totti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 15:55
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 15:57

După 17 ani de căsnicie, Francesco Totti (45 de ani) și Ilary Blasi (41 de ani) au pus capăt mariajului în vara anului trecut. 

La șase luni de la despărțirea cu scandal de legenda lui AS Roma, Ilary și-a făcut publică relația cu noul iubit pe care îl are. Prezentatoarea a postat pe contul de Instagram o fotografie prin care a lăsat de înțeles că are un nou iubit, asta după ce în octombrie Totti a apărut alături de iubita sa, Noemi Bocchi, în spațiul public. 

În fotografia postată de Ilary, femeia își ține picioarele întinse pe piciorul unui bărbat, care și-a pus mâna afectuos pe ea. Bărbatul „misterios” este Bastian Muller, conform Cosmopolitan, un antreprenor din Germania. Fosta soție a lui Totti a confirmat indirect relația cu o altă postare de la o masă dintr-un restaurant, în care a tag-uit contul lui Muller. 

Ilary Blasi și Francesco Totti, față în față la tribunal! Cum au apărut cei doi 

Ilary Blasi și Francesco Totti s-au întâlnit la tribunal în luna noiembrie după cum informează football-italia.net, apărând și primele imagini cu cei doi în drumul spre instanță. Ilary și Totti au mers separat, însă dau semne că ar putea ajunge la o înțelegere. 

Ilary a fost prima care a ajuns la tribunal, însoțită de sora ai și de avocatul Simeone. Ulterior a ajuns și Francesco Totti, însoțit de avocata Laura Matteucci. Audierea a durat o oră și 15 minute și s-a încheiat fără ca cei doi să facă vreo declarație. Legenda Romei și-a acuzat soția că i-a furat ceasurile Rolex, în timp ce Blasi a cerut să îi fie returnate mai multe genți și perechi de pantofi de designer pe care el le-a ascuns. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!