Ilary Blasi Francesco Totti Stiri

GALERIE FOTO Ilary Blasi are o nouă iubire la șase luni de la despărțirea cu scandal de Francesco Totti! Cum s-a afișat

După 17 ani de căsnicie, Francesco Totti (45 de ani) și Ilary Blasi (41 de ani) au pus capăt mariajului în vara anului trecut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 15:55
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 15:57

La șase luni de la despărțirea cu scandal de legenda lui AS Roma, Ilary și-a făcut publică relația cu noul iubit pe care îl are. Prezentatoarea a postat pe contul de Instagram o fotografie prin care a lăsat de înțeles că are un nou iubit, asta după ce în octombrie Totti a apărut alături de iubita sa, Noemi Bocchi, în spațiul public. 

În fotografia postată de Ilary, femeia își ține picioarele întinse pe piciorul unui bărbat, care și-a pus mâna afectuos pe ea. Bărbatul „misterios” este Bastian Muller, conform Cosmopolitan, un antreprenor din Germania. Fosta soție a lui Totti a confirmat indirect relația cu o altă postare de la o masă dintr-un restaurant, în care a tag-uit contul lui Muller. 

Ilary Blasi și Francesco Totti, față în față la tribunal! Cum au apărut cei doi 

Ilary Blasi și Francesco Totti s-au întâlnit la tribunal în luna noiembrie după cum informează football-italia.net, apărând și primele imagini cu cei doi în drumul spre instanță. Ilary și Totti au mers separat, însă dau semne că ar putea ajunge la o înțelegere. 

Ilary a fost prima care a ajuns la tribunal, însoțită de sora ai și de avocatul Simeone. Ulterior a ajuns și Francesco Totti, însoțit de avocata Laura Matteucci. Audierea a durat o oră și 15 minute și s-a încheiat fără ca cei doi să facă vreo declarație. Legenda Romei și-a acuzat soția că i-a furat ceasurile Rolex, în timp ce Blasi a cerut să îi fie returnate mai multe genți și perechi de pantofi de designer pe care el le-a ascuns. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!