I-a tinut umbrela si acum il duce la altar! Francesca, supermodelul care l-a cucerit pe unul dintre cei mai doriti barbati ai planetei

Valentino Rossi Stiri I-a tinut umbrela si acum il duce la altar! Francesca, supermodelul care i-a cucerit pe unul dintre cei mai doriti barbati ai planetei
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Mai 2020, 11:38
Data actualizarii: Luni 11 Mai 2020, 11:50

Celebrul pilot italian Valentino Rossi (41 de ani) se va aseza  la casa lui, viitoarea sotie fiind fotomodelul Francesca Sofia Novello, cu care are o relatie din 2017.

Cu 9 titluri de campion mondial in palmares, dintre care 7 la clasa regină a motociclismului viteza, ”Il Dottore” poate fi considerat cel mai de succes pilot din toate timpurile, asa cum in Formula 1 este, cel putin deocamdata, Michael Schumacher.

  • I-a tinut umbrela si acum il duce la altar! Francesca, supermodelul care i-a cucerit pe unul dintre cei mai doriti barbati ai planetei

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? #FSNXENVIDIAME

O postare distribuită de Francesca Sofia Novello (@francescasofianovello) pe

In viata privata, ”Doctorul” Rossi a evitat mult timp sa se casatoreasca si sa aiba copii. ”Enzo Ferrari mi-a spus ca, atunci cand un pilot devine tata, pierde o secunda pe tur. Daca mai pierd una, voi fi ruinat...”, declara recent sportivul italian, aflat inca in activitate, la echipa Yamaha.

Ei bine, se pare ca perioda de carantina petrecuta alaturi de iubita Francesca Sofia Novello l-a determinat pe Valentino Rossi sa-si schimbe viziunea. Astfel, conform saptamanalului ”Chi”, cei doi se vor casatori cat de curand.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A guardarti negli occhi mi ci perdo❣️ Buon Compleanno Amore!

O postare distribuită de Francesca Sofia Novello (@francescasofianovello) pe

Cea care a reusit in cele din urma sa-l ”imblanzeasca” pe rebelul Rossi a intrat in viata acestuia in 2016, cunoscandu-se chiar pe pista celebrului circuit de la Monza. In timp ce Valentino se pregatea de startul intr-o noua cursa, Francesca era una dintre frumusetile aduse in preajma pilotilor pentru a le tine umbrelele de protectie.

Cum Valentino Rossi venea atunci dupa o despartire dureroasa, de Linda Morselli, apropierea de Francesca Sofia Novello, cu 15 ani mai tanara, i-a picat ca un pansament ”Doctorului” ranit.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!