Halucinant! Bărbatul arestat după ce a dat spargere în casa lui Karim Benzema este un om cu funcție importantă într-un guvern din altă țară 

Karim Benzema Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 10:20
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 10:23

Karim Benzema a fost victima unui jaf, petrecut în 2019, în timp ce el se afla la meci. 

Casa atacantului francez a fost spartă, în timpul în care se afla pe teren, în duelul de pe Santiago Bernabeu cu FC Barcelona, câștigat de catalani cu 3-0. La trei ani distanță, Poliția din Albania, în coordonare cu Interpolul, l-a arestat pe cel care a organizat jaful de la casa lui Karim Benzema, informează Marca

Bărbatul arestat după spargerea din casa lui Benzema, om important în guvernul albanez

Sursa citată anunță că cel care este responabil de furt este Alfred Prodani, un bărbat aflat într-o funcție înaltă în Guvernul din Albania, fiind de mai bine de nouă ani director al unei firme publice de apă, ce aparține regiunii Kurbin. Bărbatul a fost arestat, iar ibericii informează că ar putea fi implicat în alte 40 de jafuri în Spania, ce datează încă din 2013. 

Alfred Prodani își neagă implicarea în jafurile menționate, însă cei de la El Periodico asigură că probele împotriva sa sunt „contundente” și faptul că „nu există margine de eroare”. Arestarea bărbatului a avut un marce impact mare în Albania. 

„L-a furat pe Benzema și l-au numit director. Dacă ajunge să îl jefuiască pe Messi, îl fac ministru”, a spus Kreshnik Spahiu, avocat din Albania. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!