Gigi Becali, pe lista personajelor care ar putea fi interzise de CNA. Motivul pentru o asemenea decizie

Gigi Becali CNA Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Februarie 2014, 08:28
Data actualizarii: Miercuri 05 Februarie 2014, 20:12

CNA planuieste sa interzica difuzarea la TV a imaginilor si inregistrarilor cu toti cei care executa o condamnare la inchisoare.

In noul articol dintr-un proiect de modificare si completare a Codului de reglementare a continutului audiovizual se va incadra astfel si Gigi Becali, scrie Mediafax.

Conform articolului nou din Cod, "(1) este interzisa difuzarea de imagini sau de inregistrari cu persoane aflate in stare de retinere sau arest, fara acordul acestora.

"(2) Este interzisa difuzarea de imagini sau de inregistrari cu persoane care executa o pedeapsa privativa de libertate, cu exceptia situatiilor in care acestea demonstreaza incalcari ale unor drepturi sau exista un interes public justificat."

"(3) Imaginile si/sau inregistrarile cu persoane aflate in stare de retinere, arest sau care executa o pedeapsa privativa de libertate nu trebuie prezentate intr-un mod excesiv si nerezonabil."

"(4) in cadrul programelor audiovizuale nu pot fi oferite, direct sau indirect, recompense si nu pot fi facute promisiuni de recompensare a persoanelor care ar putea depune marturie in instante judecatoresti."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!