Stiri

Fotbalist de top, agresat sexual in avion. INCREDIBIL ce-a putut sa-i faca o femeie necunoscuta

Un jucator de fotbal american din NFL, ramas deocamdata neidentificat, a dat in judecata compania aeriana United Airlines in urma unui incident petrecut in timpul unei curse de la Los Angeles la Newark (New Jersey).

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Mai 2020, 16:37
Data actualizarii: Sambata 23 Mai 2020, 16:38

Respectivul sportiv, dar si un alt barbat aflat pe un scaun alaturat, spun ca au sesizat in mod repetat personalul de la bord cu privire la o femeie care le face avansuri sexuale, fara sa se ia nicio masura.

Conform avocatilor din proces, fotbalistul a sesizat in prima faza insotitorii de zbor plangandu-se de limbajul neadecvat al femeii, care era cel mai probabil in stare de ebrietrate sau sub efectul unor substante interzise.

Apoi, pe langa limbajul vulgar, respectiva pasagera a indraznit sa se apropie nepermis de mult de jucator si sa-l mangaie pe genunchi si pe coapse.

Dupa mai mult de o ora de tensiune, avansurile s-au intensificat, iar femeia i-a tras fotbalistului masca de protectie pe care o purta pe fata si l-a apucat de organele genitale. A fost punctul culminant al incidentului, moment in care barbatul s-a ridicat de pe scaun si a strigat dupa ajutor in fata tuturor celor aflati in avion.

Modifică setările cookies