Fostul lider al minerilor, despre incidentele de la protest: "Au fost introdusi in multime! Candidez la presedintie, vreau un echilibru in societate"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 August 2018, 20:27
Data actualizarii: Duminica 12 August 2018, 20:42

Miron Cozma, fostul lider al minerilor, personaj principal in mineriadele de la inceputul anilor '90, este revoltat de incidentele petrecute vineri seara in Piata Victoriei

Miron Cozma se declara revoltat de incidentele din Piata Victoriei si este convins ca huliganii care i-au provocat pe jandarmi au fost implantati in multime.

Cozma a fost prezent astazi in tribunele stadionului din Voluntari, la meciul cu CFR, si a trecut rapid de la fotbal la politica in fata camerelor.

Miron Cozma a anuntat ca va candida la urmatoarele alegeri pentru presedintie.

Eu, din pacate pentru unii, dar poate din fericire pentru poporul meu, la anul o sa candidez la presedintie."

"Veti vedea un echilibru in societate, pentru ca ceea ce se intampla la ora asta este un compromis care este facut in special de mai marii puterii, unii spre est, altii spre vest, si poporul sufera."

"E incredibil sa vina mii de oameni, zeci de mii de oameni, din strainatate, pe banii lor, si sa fie batuti de jandarmi."

"Nu acuz jandarmii in ideea ca nu si-au facut datoria. Dar nu poti sa ii asezi pe oameni in aceeasi barca cu cei care au fost introdusi... eu spun ca au fost introdusi special intre ei ca sa strice mitingul diasporei. Si de ce nu, cred ca sunt chiar din echipa celor care nu sustine mitingul", a spus Cozma.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!