GALERIE FOTO Accident vestimentar pentru "cea mai sexy femeie". Cum arată ținută despre fanii au zis că "ar trebui interzisă" pe terenul de golf

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iulie 2023, 19:03
Data actualizarii: Luni 03 Iulie 2023, 19:35

Paige Spiranac a fost desemnată "cea mai sexy femeie", în 2022, de către revista Maxim. 

 

Sportiva de 30 de ani a postat pe contul de Instagram un clip video din timpul unei sesiuni de golf. Îmbrăcată într-o ținută complet albă, Paige Spiranac a fost protagonista unui mic accident vestimentar atunci când s-a aplecat prea mult.

"Ar trebui să fie ilegal un asemenea outfit", "Nu ar trebui să te lase să porți așa ceva" sunt doar câteva dintre mesajele postate de anumiți urmăritori.

Câștiguri spectaculoase din postările de pe rețelele de socializare
 

Fosta jucătoare de golf profesionistă a primit titlul de "cea mai sexy femeie din lume" în luna iunie a anului 2022. Paige a povestit că viața i-a fost schimbată complet după ce a primit distincția din partea revistei Maxim.

Frumoasa sportivă domină clasamentul și în topul câștigurilor obținute din Instagram, depășindu-l pe celebrul Tiger Woods. 

Potrivit publicației The Sun, Tiger Woods câștigă aproximativ 8.500 de lire sterline pentru o postare, în timp ce Paige Spiranac încasează mult mai mult, aproximativ 10.200 de lire sterline pentru fiecare postare de promovare. Podiumul este completat de Rory Mcllroy, cu 7.438 de lire sterline pentru o postare pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!